Harmonikaajtók egyedi méretre gyártva

Egyedi méretre gyártott harmonikaajtók. A megvásárolt ajtó hosszát díjmentesen levágjuk Önnek a megadott méretre.
Egyszárnyú harmonikaajtók, egyedi méretre gyártva (díjmentesen  pontos méretre vágjuk)

Kétszárnyú, térelválasztó harmonikaajtók, egyedi méretre gyártva 

Harmonikaajtók a lakás bármely pontjár

Akinek kicsi a lakása, abban bizonyára sokszor felmerül a kérdés, hogy hol és hogyan lehetne még helyet spórolni, hogy ne legyen az egész zsúfolt, és rendetlen hatású. Szerencsére erre van sok megoldás, de az egyik legjobb és legnépszerűbb a harmonikaajtók használata.

harmonikaajtók nagyon nagy előnye a hagyományos társaikhoz képest, hogy nem kell helyet hagyni a nyitásukhoz. Bátran pakolhatunk akár közvetlenül mögéjük is, amivel így nagyon sok helyet nyerhetünk. A harmonikaajtó mögé beépített szekrény is tehető, így az egész lakás sokkal rendezettebb képet kaphat.

A nyílászáró természetesen ugyanúgy betölti a hagyományos ajtók funkcióit is, vagyis megakadályozza a belátást, működik, mint térelválasztó, és hangszigetelő is. A harmonikaajtókat ajánljuk a lakás bármely pontjára. Jó választásnak bizonyulnak akár a szobákhoz, a fürdőszobához, a mellékhelyiséghez, illetve a konyhához is. A szerkezet előnye még, hogy használható nagyobb ajtónyílás esetén is, ugyanis lehetséges akár több méteres darabokat is készíteni belőle. Cégünknél ugyanakkor rendelhető harmonikaajtó méretre vágva is, így akár teljese egyedi méretű térelválasztóra is szert tehetnek vásárlóink. A kínálat a hagyományos ajtókhoz hasonlóan széles: nem csak méretben, hanem színben és mintában is nagy választék áll az érdeklődők rendelkezésére, így biztosan minden helyiségbe megtalálja majd az odaillő terméket Ön is.

harmonikaajtó nem igényel karbantartást, és könnyen tisztítható is. Elég egy meleg vizes ronggyal áttörölgetni, és máris visszanyeri majd a régi fényét! A termékek hosszú élettartamúak, választásukkal több évig megoldott lesz a helytakarékos térelválasztás otthonában.

Amennyiben kérdése van a harmonikaajtókkal kapcsolatban, illetve rendelni szeretne kínálatunkból, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyújtanak részletes tájékoztatást a termékeinkről. Keressen minket még ma!