Redőnymotorok és vezérlések: a kapcsolós redőnymotorok

kapcsolós redőnymotor

A redőny nem véletlenül lett az egyik legnépszerűbb árnyékoló. Számtalan előnyös tulajdonsága van, ezért sokan döntenek mellette. Elég csak a kiváló hő- és hangszigetelésre gondolni, de az árnyékoló betörésvédelmi szempontból is előnyös. Mindezek mellett van még egy nagyon pozitív tulajdonsága, mégpedig a könnyű kezelhetőség. Ráadásul ma már nem csak a kézzel történő felhúzás és leengedés az egyetlen lehetőség, mert modern világunknak köszönhetően redőnymotor és motoros vezérlés is rendelkezésünkre áll. Nézzük, miért érdemes a kapcsolós redőnymotorok mellett dönteni!

kapcsolós redőnymotor, ahogyan a nevében is benne van, egy kapcsolóval működtethető, vagyis egy gomb megnyomásával lehet kezelni az árnyékolót. A leengedés és a felhúzás is így történik, így néhány mozdulattal könnyedén szabályozhatjuk, hogy mennyi fény jusson be a lakásba. A kapcsolós redőnymotoroknak köszönhetően egyáltalán nincs szükség fizikai erőre az árnyékoló mozgatásához. A kapcsolót az ablak mellett, a falon célszerű elhelyezni.

Többféle kapcsolós redőnymotor létezik. A kiválasztás során figyelembe kell venni, hogy mekkora a mozgatandó redőny, mert minden motornak van egy maximális teherbírása, amit nem szabad túllépni. Léteznek akadályérzékelős verziók is, amik érzékelik, ha valami az útjukban áll, így elkerülhető a redőny meghibásodása.

Cégünk kapcsolós redőnymotorok nagy választékával áll az ügyfelek rendelkezésére. Nálunk csak megbízható termékeket vásárolhat, amelyek hosszú távon szolgálják majd Önt. Termékeink ára ugyanakkor kedvező, így nem kell attól tartani, hogy az árnyékoló automatizálása súlyos anyagi teherrel járna. A fali kapcsolós redőnymotorokat rövid szállítási határidővel tudjuk biztosítani, a vásárlás pedig néhány kattintással lebonyolítható webshopunkban.

Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, ők szívesen segítenek mindenben! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kapcsolós redőnymotort keres, nálunk egy helyen beszerezhet hozzá mindent!