Pliszé szúnyogháló ajtó

A pliszé szúnyogháló ajtó a nagyobb nyílászárók védelméhez is ideális!

Nem kérdés, hogy mindenképpen megéri az ablakokat szúnyoghálóval felszerelni, hiszen így megelőzhetjük a kellemetlen rovarok lakásba való bejutását. Fontos azonban, hogy minden olyan nyílászáró védelméről gondoskodjunk, amit időnként ki szoktunk nyitni, mert a szúnyogok még a legkisebb rést is megtalálják a pajzson, vagyis akár a kis résre kinyitott ablakon keresztül is könnyedén bejutnak. De mi a helyzet akkor, ha egy nagyobb, például öt méteres szélességű ajtóról van szó? A védekezés ebben az esetben sem lehetetlen, ilyenkor kiváló megoldást nyújt a pliszé szúnyogháló ajtó.

A modern építészetben fontos szerepet kapnak a tágas, világos terek, amelyekhez nagy teraszajtók, nyitható üvegfalak társulnak. Fontos azonban, hogy mindenképp gondoskodjunk az ilyen széles nyílászárók rovarok elleni védelméről, hiszen ezeken át egy szempillantás alatt képesek lennének bejutni a belső terekbe, megkeserítve ezzel az ott lévők életét. A pliszé szúnyogháló ajtó pontosan erre a célra szolgál: a háló harmonikaszerűen záródik össze, ennek köszönhetően bármelyik teraszajtó esetén alkalmazható. A pliszé szúnyogháló ajtó használatával lehetővé válik a kifejezetten széles, akár 5 méteres nyílászárók védelme is, ezért a termékeket előszeretettel választják a modern stílusú épületek esetében.

Felszerelése könnyű, nem igényel szaktudást vagy speciális szerszámot. A pliszé szúnyogháló ajtók karbantartása gyakorlatilag a tisztításból áll, mégis nagyon tartósak és hosszú élettartamúak. Ajánljuk őket nem csak magánházak, hanem szállodák, hotelek, rendezvényhelyszínek, irodák védelmére is, hiszen elegánsak és a kezelésük is nagyon egyszerű.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, illetve úgy döntött, hogy szeretné kihasználni a pliszé szúnyogháló ajtók nyújtotta előnyöket, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kérje pontos árajánlatunkat a pliszé szúnyogháló ajtóra még ma, hogy mielőbb elkészülhessen a nagyméretű nyílászáró hatékony védelme a rovarok ellen!