Tokozott kültéri napháló, motoros kivitelben, egyedi méretre gyártva

61 200 Ft247 200 Ft

    Reset options
Cikkszám: 0005722 Kategória: Címke:

Leírás

Az ár ÁFA-t tartalmaz.

Nyílászáróra szerelhető, kültéri tokozott napháló. A terméket a Megrendelő által megadott egyedi méretre gyártjuk.

A tok a listából választott színekben kérhető, szinterezett alumínium. A tok 10 cm átmérőjű.

A napháló anyag egy lukacsos szerkezetű textília, amely a nem kívánt napfény 70-80 %-át megszűri, de a helyiségben biztosítja a megfelelő fényviszonyokat.

Motoros kivitelben forgalmazzuk! Távirányítós motor választása esetén 1 db 1 csatornás távirányítót ajándékba adunk minden szerkezethez.

A helyes méret kiválasztása:

A szélességi és magassági méretekből válassza ki azt a méretet, amely kiadja a gyártási méretet.

A szélességi méretet cm-ben kell megadni, és a tok szélességét jelenti. A kiválasztott méretek után be tudja írni a pontos gyártási szélességet az erre kijelőlt mezőbe.

A magassági méret a tok tetejétől a vászon alján található súly aljáig mért méret. A magasság esetében 20 cm-enként emelkedő méretek közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. A pontos magasság felszereléskor az alsó végállás beállításával igazítható a nyílászáróhoz. A megvezető bowden minden esetben hosszabbra van hagyva, amelyről a felseleges részt majd a felszerelés után kell levágni.

Motor elhelyezése: Ki kell választania, hogy kintről nézve jobb, vagy bal oldalra kerüljön a szerkezet motorja. A motor a szerkezeten belül, a tengelyben van. A motorhoz kb 1 m kábel tartozik.

Példa: Ha a rendelni kívánt napháló gyártási mérete 184 cm×215 cm, akkor a legördülő méretek közül szélesség esetében a 200 cm-t, magasság esetében a 220 cm-t kell választania.A kiválasztható méretek után megjelenik a termék ára. Ezek után írja be a pontos gyártási szélességi méretet az erre kijelölt mezőbe.

Gyártási határidő: 4-6 hét.

Garancia 1 év.

Amennyiben egy méretből több darabot vásárolna, kérem külön-külön darabonként tegye kosárba a termékeket

Az egyedi méretekre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, tehát a terméket nem tudjuk visszavásárolni.