Toló szúnyogháló ajtó, több színből választható

22 900 Ft24 900 Ft

Egyedi méretre gyártva.

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Fontos, hogy a kalkulátorba a tolópálya külső méretét kell beírni. Az ajtó szélessége a tolópálya méretének fele lesz, ez azt jelenti, hogy egy kétszárnyú ajtó esetében az elsődleges szárnyat fogja betakarni a szúnyogháló.

Felmérési segítség:

Kétszárnyú erkélyajtó esetében nyissa ki mindkét szárnyát az ajtónál, és a teljes  nyílásméretel kell megmérni a két gumitömítés között, és ehhez a méretéhez szélességben 8, magasságban szintén 8 cm- hozzáadni, így tehát oldalanként 4-4 cm- t takar majd rá az ajtó tokra a tolópálya keret.  Amennyiben alacsony küszöb van az ajtónál, és ott nem fut végig az ajtó tok, a padlótól a felső gumitömítésig kell mérni a magasságot, és csak 4 cm- t kell hozzáadni, mivel az alsó sín a padlón fog futni.
Mindenképpen meg kell mérni az elsődleges ajtószárny nyílásméretét is, és ellenőrizni, hogy a megadott szélességi méret fele(mivel ekkora lesz az ajtókeret) eltakarja-e a nyílást.

A termék minimum ára 3 m2 mennyiséggel egyezik meg, ettől kisebb méreteknél az ár nem csökken.

A terméket egyedi méretre gyártjuk, ezért nem vonatkozik rá a 14 napos visszavásárlási garancia.

Amennyiben a teljes szélesség meghaladja a 280 cm-t, a futárszolgálatos szállítási díj kb 3-5.000 Ft-tal nőni fog, a pontos árat a méretek elküldése után tudjuk visszaigazolni.

Gyártási határidő 2-4 hét.

Szállítási lehetőségek:

Összeszerelt ajtókerettel, vagy szettként tudjuk házhoz szállítani, az alábbiak szerint:

  • Alap esetben futárszolgálattal küldjük, szettként szállítva, tehát otthobi összeállítást igényel.
  • Amennyiben a megrendelés lezárásakor, a szállítási mód kiválasztásánál azt az opciót választja, hogy cégünk autójával, összeszerelt állapotban kéri a terméket, akkor késztermékként kapja meg az ajtót. A sínpálya ebben az esetben sincs keretté alakítva, de ez nagyon egyszerűen megoldható házilag. Szerelést az ár ebben az esetben sem tartalmaz.

Kérem olvassa el figyelmesen a termék leírását, és a felmérési segítséget.

A teljes szerkezet, tehát a sínek és az ajtó keret is alumínium. A sínpálya és keret vastagsága 20 mm, az ajtó profilja 18×50 mm. Az ajtó belső felén egy kefe található a pontosabb záródás érdekében. Az ajtón 1 keskeny osztóprofil található . A függőleges keret olyan kialakítású, hogy teljes hosszában egy nút van kialakítva, ahol meg lehet fogni az ajtót, így nem igényel foganytú felszerelést.  A görgők az ajtó alsó részében helyezkednek el.

Az ajtó kiemelhető a sínpályáról, így télen könnyen eltávolítható.

Felszerelés:

Az ajtó felszerelése egyszerű, a sínpálya elemei fém összekötő sarkokkal keretté alakíthatóak, és a profilt átfúrva szembő kell felcsavarozni, ügyelve arra, hogy pontosan derékszögben legyen. Amenyiben a derékszögtől kicsit is eltér, az ajtó nem fog szépen csúszni a síneken és nem fog jól záródni.

Az egyedi méretre gyártott termékeknél a megrendelés végösszegének 30 %-a előlegként fizetendő.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, tehát ezt a terméket nem tudjuk visszavenni, sem kicserélni.