Miért rendelne szúnyogháló szetteket, ha a keretes szúnyoghálóit összeszerelve is megkaphatja?

Tegye egyszerűbbé a dolgát, mi összeszereljük Önnek a megrendelt szúnyoghálóit! Online szúnyogháló vásárlás esetén minden vállalkozás szettekben, alkatrészekre bontva küldi el a legyártott termékeket, ami érthető, hiszen a futárszolgálatok ilyen kiterjedésű csomagokat nem szállítanának házhoz. A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat, szúnyogháló ajtókat mi úgy is ki tudjuk szállítani Önnek, hogy nem kell fáradoznia az összerakással.

Ennek a díja a megrendelt mennyiségtől és a kiszállítási helytől függetlenül az egész ország területére egységesen 9.900 Ft.

A nagyobb kiterjedésű termékeket, mint pl a keretes szúnyoghálókat, szúnyogháló ajtókat, nagyobb méretű redőnyöket a futárcégek nem tudják házhoz szállítani, csak szétszerelt állapotban, mi viszont összeállított formában is el tudjuk juttatni Önhöz.

Ha szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, nincs más dolga, mint a pénztárban a megrendelés elküldése előtt válassza ki ezt a lehetőséget.

 

FONTOS! Ez a szolgáltatás nem tartalmaz felszerelési díjat, csak a termékek pontos gyártási méretre történő felmérését és házhoz szállítást.