Rolós szúnyoghálók ajtókra: kerülje el a túlzsúfoltságot teraszán vagy erkélyén!

rolós szúnyoghálók az ajtókonSokaknak van olyan szűk, kis területű teraszuk vagy erkélyük, amiknél nagyon oda kell figyelni a kialakításra. Ez esetben nem igazán van lehetőség nagy helyet foglaló berendezések alkalmazására, mert szinte azonnal betelne a terület, így pedig nem is lehetne rendeltetésszerűen, kényelmesen használni. Ilyenkor még a szúnyogháló kiválasztását sem lehet a véletlenre bízni: a nyíló típusok szűk térben kifejezetten előnytelenek, mert gyakran még az ajtószárnynak sem áll rendelkezésre kellő terület. Ha Önnek is hasonló méretű terasza vagy erkélye van, de nem szeretne lemondani a megfelelő védelemről, ajánljuk figyelmébe az ajtóra rolós szúnyoghálóinkat!

A rolós szúnyoghálók az ajtóknál egyáltalán nem foglalnak el területet, mert ezek a típusok oldalra kinyitott állapotban egy felszerelt tokban tekerednek fel. Ezzel elkerülhető, hogy azért kelljen lemondani a megfelelő védelemről, mert nem áll rendelkezésre kellő tér az ajtószárnyaknak. A rolós szúnyoghálók az ajtókon nagyon egyszerűen kezelhetők, és a legjobb, hogy a nyári időszak után nem kell foglalkozni a leszerelésükkel, mert szezonon kívül eltüntethetők a tokban. Ez még a szúnyogháló ajtó tárolással kapcsolatos problémákra is megoldást kínál. Amint beköszönt ismét a jó idő, rögtön tudja használni az eszközt. A rolós szúnyoghálók az ajtókon teljeskörű védelmet nyújtanak a rovarokkal, egyéb kisállatokkal szemben, ugyanis a rugós kifeszítés gondoskodik a háló megfelelő tartásáról. A rolós szúnyoghálókra az ajtóknál hosszú távon számíthat. A termékeket könnyedén megvásárolhatják a vevők webáruházunkból, amit a megadott méretek alapján , ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül, rövid időn belül le is gyártunk. Az elkészült termékkel garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz.

Spóroljon meg Ön is jelentős területet erkélyén vagy teraszán, szereltessen ajtójára rolós szúnyoghálót! A terméket kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a szúnyoghálókról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!