Toló szúnyogháló ajtó

Összesen 1 találat

Toló szúnyogháló ajtóval az erkély, illetve teraszajtót is megvédheti a rovarok ellen!

toló szúnyogháló ajtókAz utóbbi években sokan szenvednek a szúnyoginváziótól, és sajnos még hátra van a poloskák, illetve a harlekin katicák rajzása. A rovarok ellen a leghatékonyabb védekezés az, ha megakadályozzuk, hogy bejussanak a lakásba. Erre számos módszer létezik, de ami mindegyik ellen hatásos és nem okoz kárt a környezetnek sem, az a szúnyogháló. Az ablakok esetében nem is kérdés, hogy alkalmazható-e, azonban  a kétszárnyú, vagy toló erkélyajtók  védelméről is érdemes gondoskodni, és ehhez az egyik legjobb választásnak a toló szúnyogháló ajtók bizonyulnak.

A toló szúnyogháló ajtók  legfőképpen a terasz és az erkély felől érkező rovarok ellen ajánljuk őket. Ezeket a nyílászárókat sokan a legszívesebben szinte egész nyáron nyitva hagynák, hogy járjon a levegő és friss oxigén jusson a belső terekbe. Így viszont hiába szereljük fel az ablakokat szúnyoghálóval, ha a terasz- illetve erkélyajtón gond nélkül bejuthat bármi. A toló szúnyogháló ajtók, ahogyan a nevükben is benne van, nem akadályozzák meg a közlekedést, viszont a rovaroknak útját állják. A termékeknek köszönhetően nem kell zárva tartani az ajtót, cserélődhet a levegő anélkül, hogy idegesítő zümmögők lepnék el a lakást. Természetesen a toló szúnyogháló ajtók nem csak a szúnyogok ellen nyújtanak védelmet, hanem a legyek, a poloskák, a harlekin katicák, illetve a még ezeknél is kellemetlenebb darazsak ellen is. A csípő rovarok elleni védelem különösen fontos kisgyerekek esetében, hiszen az ő bőrük sokkal érzékenyebb és a szervezetük is rosszabbul reagál a csípésekre a még nem teljesen kifejlett immunrendszerük miatt. A toló szúnyogháló ajtóknak köszönhetően nincs szükség rá, hogy a gyerekekre, illetve a háziállatokra veszélyes vegyszereket használjunk a rovarok távol tartása érdekében.

Amennyiben szeretne egyszerűen megszabadulni a szúnyogoktól, legyektől és más kellemetlenkedőktől, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és mi segítünk, hogy kizárhassa őket otthonából! Kedvező áron kínálunk toló szúnyogháló ajtókat, amelyek hatékony védekezést tesznek lehetővé.