Szúnyoghálók ablakra

A webáruházunkban rendelt fix keretes szúnyoghálókat nem csak szettben, de összeszerelt állapotban is házhoz tudjuk Önnek szállítani! Ha így szeretné megkapni, a szállítási módok közül válassza ki ezt az opciót a megrendelés elküldése előtt a pénztár oldalon.

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

Szúnyogháló ablakokra: felújításkor ne feledkezzen meg a praktikus kiegészítőkről!

szunyoghálokSok esetben felújításkor a nyílászárók is lecserélésre kerülnek, mert a régi ablakok, ajtók már képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Rosszul szigetelnek, ráadásul esztétikailag sincsenek jó állapotban, a felújított ingatlanhoz így egyáltalán nem illenek. Az elöregedett nyílászárók jelentős részéhez szúnyoghálók is tartoznak, amik ilyenkor szintén eltávolításra kerülnek. Az új ablakok, ajtók telepítése után egyesek elégedetten szemlélik a végeredményt, azonban megfeledkeznek egy fontos dologról, az új hálókról. Mindenképp foglalkozni kell ezzel, hiszen a kiegészítők védelmet nyújtanak a bosszantó rovarokkal szemben. Ez különösen fontos egy felújított ingatlannál, hiszen a rovarok nyomot hagyhatnak bárhol, károkat okozhatnak, emiatt pedig akár javíttatni is kell az érintett részeket. Ne feledkezzen meg felújításkor a szúnyoghálókról: forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be ablakaira az új kiegészítőket!

szúnyoghálókkal kapcsolatban igencsak korszerű, praktikus megoldásokat kínálunk a bennünket felkereső érdeklődőknek. Ezek a termékek már sokkal egyszerűbben kezelhetőek, mint a régebbi típusaik. Nálunk elérhetők a rolós és keretes szúnyoghálók, így könnyedén kiválaszthatja azt a kiegészítőt, ami megfelel az elvárásainak. Mindkét típusnak megvannak az előnyei, így bármelyiket is választja, csak jól járhat velük. Az új kiegészítők tökéletesen passzolnak majd esztétikailag is a modern ablakokhoz, így valóban igényes végeredmény születhet a felújítás után. A megvásárolt termékekre hosszú távon számíthat, ennek köszönhetően tartós védelmet biztosíthat a rovarokkal szemben. A szúnyoghálók masszív, strapabíró anyagok felhasználásával készülnek, amik fontos szerepet töltenek be a termékek kifogástalan minőségében.

Hamarosan itt a jó idő, szereljen fel szúnyoghálót az ablakokra! Ismerkedjen meg termékeinkkel, és válassza ki azt a típust, ami megfelel az igényeknek, akár szúnyoghálót tetőtéri ablakra is vásárolhat. A kiegészítők kedvező áron elérhetők nálunk. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Véletlenszerű termékek