Akció!

Alumínium keretes szúnyogháló 9×25 mm-es antracit kerettel

8 900 Ft 7 990 Ft / m²

Egyedi méretre gyártva. 1m² alatt az ár nem csökken!

Kiürítés

Leírás

Az árak  az ÁFA-t tartalmazzák.

Ez a típusú szúnyogháló csavarozással rögzíthető az ablakhoz. Tartozékként 6 db tükörgombot mellékelünk a csomagban minden megrendelt szúnyoghálóhoz. (csavarokat a csomag nem tartalmaz)

Alap esetben pontos méretre gyártva, de szettként szállítjuk, de összeállított kerettel is házhoz tudjuk vinni, az alábbiak szerint.

  • A pénztárnál szállítási opcióként választhatja, hogy cégünk autójával késztermékként, összeállított kerettel kapja meg a terméket. Felszerelést az ár ebben az esetben sem tartalmaz.
  • Futárszolgálattal történő szállítás esetén pontos méretre gyártjuk, de szettként szállítjuk, tehát összeszerelést igényel.

Gyártási és szállítási határidő szezontól függően 1-3 hét.

Az 1 m2 alatti termékek darabárasak. A minimum ár megegyezik 1 m2 árával.

25×9 mm-es alumínium profilból készül, gérbe vágva, rejtett sarokkal. Ablakra való szúnyogháló, a profil ajtó készítésére nem alkalmas.

A háló üvegszálas, szürke árnyalatú.

Pontos méretre gyártjuk, Önnek a keret külső méretét kell megadnia.

Amennyiben ugyanabból a méretből több darabot is rendel, a Kosárba rakom gomb mellett található mezőbe írja be a megvásárolni kívánt darabszámot.

Az egyedi méretre gyártott termékeknél a megrendelés végösszegének 30 %-a előlegként fizetendő.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, ezért ezeket a termékeket nem tudjuk visszavenni.

 

 

 

 

 

 

 

Érdekelhetnek még…