Alumínium redőnypalástok

A megrendelhető alumínium redőnypalástok az Európai Unió területén gyártott ALUPROF alapanyagokból készülnek

A termékeket a vásárló által megadott szélességben és magasságban gyártjuk le, kérjük a rednypalást méreteit írja be a kalkulátorba. Az Alumínium redőnypalástok arriterezve vannak, a szélesség megadásánál az arriterrel együtti szélességet kell beírni. A palástok alumínium záróléccel, rejtett ütközővel vannak ellátva és tartozékként Műanyaggal bevont acél fédereket is küldünk.

A redőnypalástokhoz alumínium lefutókat is rendelhet, minden palásthoz megtalálhatja a megfelelő színű lefutót is.

Összesen 1 találat

Alumínium redőnypalástok árnyékoló felújításhoz: válasszon tartós megoldást!

Sok, főleg régi építésű ingatlannál, fából készült árnyékolók találhatók meg, amik már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Nehezen mozgathatók, bármelyik pillanatban leszakadhatnak, és képtelenek hézagmentesen feküdni egymásra a redőnypalástok. Ezek az árnyékolók napról napra rosszabb állapotba kerülnek, így az érintett ingatlantulajdonosok kénytelenek lecserélni a redőnyöket. Ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes szerkezetet kiszerelni, ugyanis gyakran elegendő, ha csak a régi palástokkal foglalkoznak az emberek. Ha Ön is szeretné felújíttatni az elhasználódott árnyékolóját, de nem tudja, milyen típusra érdemes cserélni a régi léceket, ajánljuk figyelmébe az alumínium redőnypalástokat!

Az alumínium redőnypalástok egyszerű és hatékony megoldást kínálnak ahhoz, hogy ismét zavartalanul használhassa árnyékolóit. Az új lécek végre képesek azt nyújtani, amit az emberek elvárnak tőlük. Az alumínium redőnypalástoknak köszönhetően a legjobb és legmodernebb árnyékolókat használhatja a mindennapokban. Sokkal kényelmesebb alternatívát biztosítanak, és a fához képest jóval ellenállóbbak, strapabíróbbak. Az alumínium redőnypalástoknál nem kell aggódnia a hézagok vagy a szétcsúszás miatt, mert a termékek már úgy lettek legyártva, hogy ezek a kellemetlenségek elkerülhetők legyenek használat közben. Mivel az alumínium redőnypalástokkal tökéletesen fog működni az árnyékoló, ez nem csupán a használat, hanem a szigetelés szempontjából is előnyös. Jelentős összegeket megspórolhat a téli, nyári hónapokban, így még anyagilag is jól járhat a redőny felújításával. Az új árnyékolót könnyebb kezelni, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz ezzel a megoldással.

Az alumínium redőnypalástokkal sokkal gördülékenyebbek lesznek a mindennapjai. Tapasztalja meg Ön is a termékek előnyeit, és rendelje meg kínálatunkból a megfelelő méretben! A termékeket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alumínium redőnypalástok

A megrendelhető alumínium redőnyök az Európai Unió területén gyártott ALUPROF alapanyagokból készülnek

Vakolható tokos Alumínium redőnyeink műszaki tartalma:

  • alumínium szervízfedél, alumínium tokvégek, lemez tok
  • alumínium vakolósín, polisztirol réteg
  • Pur habbal töltött 39 mm-es ALUPROF redőnypalást
  • Kefézett alumínium lefutósínek
  • Erősített fém tengely, fém csapágyakkal

A nálunk rendelhető alumínium redőnyöket egyedi méretre, a vásárló által megadott szélességben és magasságban gyártjuk le. Az alapanyagok egy gyártótól, egy termékcsaládból származnak, biztosítva ezzel a szerkezeten belüli alkatrészek kompatibilitását és a probléma nélküli működést. Az alumínium redőnyöket motoros kivitelben is elkészítjük, amennyiben ilyen igénye van, válasszon a kínálatunkban szereplő redőnymotorok közül, és díjmentesen beleépítjük a szerkezetbe.

Összesen 1 találat