Műanyag keretes szúnyoghálók

Egyedi méretre gyártott termékek, amit a Vásárló által megadott méretre készülnek el. Készre szerelve is házhoz tudjuk szállítani, nem csak alkatrészekre csaomagolva.

A műanyag keretes szúnyoghálóknál az alábbi felfogatási módok közül választhat:

  • Csavarozással rögzítés. Ebben az esetben szúnyoghálónként 6 db tükörgomb alátétet és takaró kupakot csaomagolunk tartozékként.
  • Klipszes rögzítés esetén szúnyoghálónként 6 db klipsz a tartozék.

Műanyag keretes szúnyoghálók ablakokra: tartós megoldás, kedvező áron!

műanyag keretes szúnyoghálóHa szúnyoghálóra van szükség, egyesek kifejezetten a kedvező árú termékeket részesítik előnyben, azonban ezeknek a minősége gyakran hagy némi kívánnivalót maga után. Előfordulhat, hogy ezek a hálók már a nyár végére tönkremennek, így a következő szezonra új szúnyoghálókat kell venni, ami plusz kiadást jelent, így pedig nincs lehetőség a megtakarításra. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen szituációba kerülni, és tartós megoldást keres, de ragaszkodik a kedvező árhoz, vásároljon ablakaira műanyag keretes szúnyoghálót!

műanyag keretes szúnyoghálók tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak, mert a termékek az alapanyag miatt kedvező árfekvésben érhetők el. A minőségben garantáljuk, hogy nem fog csalódni, mert a műanyag keretes szúnyoghálók az ablakokon hosszú éveken át képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Nagyon megbízhatók, tartósak és ami a legjobb, hogy esetükben nem kell számolnia a plusz kiadásokkal, így valóban lehetősége lesz lefaragni a költségekből. Ezeknél a szúnyoghálóknál fontos megjegyezni, hogy kisebb felületekhez alkalmasak. A műanyag keretes szúnyogháló másik nagy előnye, hogy különösebb karbantartást nem igényel, akár egy nedves ronggyal is áttörölheti a keretet. Telepítése sem túl bonyolult, szinte percek alatt beilleszthető a nyílásba. Ha tőlünk vásárolja meg ablakaira a műanyag keretes szúnyoghálókat, többféle árnyalat közül választhat, ennek köszönhetően még az esztétikai tényezőkre is odafigyelhet otthonában. Akár famintázatút is vásárolhat a megszokott fehér árnyalat helyett. A színek fakulása miatt sem kell aggódnia!

Termékeink minden szempontból ideálisak, tapasztalja meg Ön is előnyeiket: készüljön cégünkkel a nyárra, és vásárolja meg kínálatunkból ablakaira a műanyag keretes szúnyoghálókat az ízlésének megfelelő árnyalatban! Tőlünk nagyon egyszerűen megrendelheti a kiválasztott termékeket, velünk sokkal kényelmesebb a szúnyoghálók beszerzése. Ha kérdezni szeretne termékeinkről, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére.

Műanyag keretes szúnyoghálók

Egyedi méretre gyártott termékek, a Vásárló által megadott méretre gyártva. Összeszerelt állapotban is házhoz tudjuk szállítani.

A műanyag keretes szúnyoghálóknál az alábbi felfogatási módok közül választhat:

  • Csavarozással rögzítés. Ebben az esetben szúnyoghálónként 6 db tükörgomb alátétet és takaró kupakot csaomagolunk tartozékként.
  • Klipszes rögzítés esetén szúnyoghálónként 6 db klipsz a tartozék.