Kongó színű alumínium keretes szúnyogháló, 9×25 mm-es kerettel

8 990 Ft / m²

Egyedi méretre gyártott termék

Szállítási határidő 8-12 munkanap.

Ezt a terméket összeszerelt állapotban is házhoz tudjuk szállítani, amennyiben a szállítási módoknál ezt az opciót választja.

Rendelésnél a keret külső méretét kell megadni.

Az árak  az ÁFA-t tartalmazzák.

Ez a típusú szúnyogháló csavarozással rögzíthető az ablakhoz. Tartozékként 6 db tükörgombot mellékelünk a csomagban minden megrendelt szúnyoghálóhoz. (csavarokat a csomag nem tartalmaz)

Alap esetben szettben szállítjuk, tehát összeszerelést igényel,  de összeállított kerettel is házhoz tudjuk szállítani az alábbiak szerint:

  • A pénztárnál szállítási opcióként választhatja, hogy cégünk autójával késztermékként, összeállított kerettel kapja meg a terméket.  (felszerelést nem tartalmaz az ár, csak kiszállítást)
  • Futárszolgálattal történő szállítás esetén pontos méretre gyártjuk, de szettként szállítjuk, tehát összeszerelést igényel.

Gyártási és szállítási határidő szezontól függően 8-12 munkanap

Az 1 m2 alatti termékek darabárasak. A minimum ár megegyezik 1 m2 árával.

25×9 mm-es alumínium profilból készül, gérbe vágva, rejtett sarokkal. Ablakra való szúnyogháló, a profil ajtó készítésére nem alkalmas.

A háló üvegszálas, szürke árnyalatú.

Pontos méretre gyártjuk, Önnek a keret külső méretét kell megadnia.

Amennyiben ugyanabból a méretből több darabot is rendel, a Kosárba rakom gomb mellett található mezőbe írja be a megvásárolni kívánt darabszámot.

Az egyedi méretre gyártott termékeknél a megrendelés végösszegének 30 %-a előlegként fizetendő.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, ezért ezeket a termékeket nem tudjuk visszavenni.