Peremes szúnyogháló, aranytölgy alumínium kerettel(9×36 mm)

9 860 Ft / m²

Egyedi méretre gyártott termék

Ezt a terméket összeszerelt állapotban is házhoz tudjuk szállítani, amennyiben a szállítási módoknál ezt az opciót választja.

Az erősített kivitelű 9×36 mm-es profilnak köszönhetően erős tartású, könnyen kezelhető. A kisebb szélességű peremes profilokkal ellentétben jóval masszívabb tartást biztosít.

Leírás

Az árak  az ÁFA-t tartalmazzák.

Méret megadásánál ügyeljen arra, hogy a szúnyogháló peremmel együtt értendő méretét kell megadni.Rendelés előtt  kérem olvassa el alább a felmérési tanácsok részt!

Felmérési tanácsok:

Mérje meg a nyílásméretet ( a kinyitott ablaknál a tok belső részei között mért méret) és adjon hozzá összesen 22 mm-t mind szélességben mind magasságban. Azért kell a 22 mm hozzáadása, mert a perem rész ami az ablakra kívülről rátakar oldalanként 11 mm-t foglal el. Ha tehát a nyílásméret 100×100 cm, akkor a kalkulátorba beírandó gyártási méret 102,2×102,2 cm lesz.

Alap esetben szettként szállítjuk, tehát összeszerelést igényel, de összeállított kerettel is házhoz tudjuk vinni az alábbiak szerint:

  • A pénztárnál szállítási opcióként választhatja, hogy cégünk autójával késztermékként, összeállított kerettel kapja meg a terméket. Felszerelést ebben az esetben sem tartalmaz az ár.
  • Futárszolgálattal történő szállítás esetén pontos méretre gyártjuk, de szettként szállítjuk, tehát összeszerelést igényel.

Gyártási és szállítási határidő 10-14 munkanap.

Az 1 m2 alatti termékek darabárasak. A minimum ár megegyezik 1 m2 árával.

Tartozékként 6 db felfogató fület adunk a termékhez.(nincs a profilra fogatva)

A háló üvegszálas, szürke árnyalatú.

9 mm×36 mm profilból készül. A peremes szúnyoghálók előnye, hogy olyan nyílászárókra is felszerelhetőek ahol már van fenn redőny, vagy más külső árnyékoló. A felvastagított keretrész az ablak falc részébe kerül és a tokra csak egy  perem rész fed rá. Felszerelése a keret belső részére szerelt elforgatható fülekkel történik.

Pl: ha a nyílásméret 100×100 cm, akkor a leadandó gyártási méret 102,2×102,2 cm.

Amennyiben ugyanabból a méretből több darabot is rendel, a Kosárba rakom gomb mellett található mezőbe írja be a megvásárolni kívánt darabszámot.

Az egyedi méretre gyártott termékeknél a megrendelés végösszegének 30 %-a előlegként fizetendő.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, ezért ezeket a termékeket nem tudjuk visszavenni.

Érdekelhetnek még…