Alumínium keretes szúnyogháló 25× 9 mm-es aranytölgy kerettel

9 850 Ft / m²

Egyedi méretre gyártott termék, amelyet összeállítva is házhoz tudunk szállítani, amennyiben a pénztárnál ezt a szállítási módot választja ki.

A 9×25 mm-es alumínium profil esztétikus kivitelű, kiválóan alkalmas a fixen rögzített  keretes szúnyoghálók legyártásához.

Szállítási határidő 8-12 munkanap.

Rendelésnél a keret külső méretét kell megadni.

Leírás

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Ez a típusú szúnyogháló csavarozással rögzíthető az ablakhoz. Tartozékként 6 db tükörgombot mellékelünk a csomagban minden megrendelt szúnyoghálóhoz.

Összeszerelt kerettel vagy szettként szállítjuk, az alábbiak szerint:

  • A pénztárnál szállítási opcióként választhatja, hogy cégünk autójával késztermékként, összeállított kerettel kapja meg a terméket. Felszerelést az ár ebben az esetben sem tartalmaz.
  • Futárszolgálattal történő szállítás esetén pontos méretre gyártjuk, de szettként szállítjuk, tehát összeszerelést igényel.

Az 1 m2 alatti termékek darabárasak. A minimum ár megegyezik 1 m2 árával.

25×9 mm-es alumínium profilból készül, gérbe vágva, rejtett sarokkal. Ablakra való szúnyogháló, a profil ajtó készítésére nem alkalmas.

A háló üvegszálas, szürke árnyalatú.

Pontos méretre gyártjuk, Önnek a keret külső méretét kell megadnia.

Amennyiben ugyanabból a méretből több darabot is rendel, a Kosárba rakom gomb mellett található mezőbe írja be a megvásárolni kívánt darabszámot.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, ezért ezeket a termékeket nem tudjuk visszavenni.

 

Érdekelhetnek még…