Műanyag redőnyök szúnyogháló nélkül

Egyedi méretre gyártott redőnyök, amelyeket készre gyártva, minden szerelési tartozékkal együtt szállítunk, a Megrendelő által megadott méretekben és kivitelben.

A megrendelt redőnyök 90 %-át saját autónkkal, gyüjtőfuvarban szállítjuk ki az ország egész területére, ezzel is megelőzve a futárszolgálatos szállítás során előforduló sérüléseket, melyek a nem megfelelő csomagkezelésből adódhatnak.

Milyen érvek szólnak a műanyag redőnyök mellett?

Mi a legjobb dolog egy műanyag redőnyben? Egyetlen dolgot nem tudnánk kiemelni, mert ennél jóval több pozitív tulajdonsággal rendelkezik egy ilyen árnyékoló, ezért inkább arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a műanyag redőnyök minden létező előnyét.

A műanyag redőny először is a legtöbb vásárló számára elérhető típus, mert olcsóbb kategóriát képvisel, mint például az alumíniumból készült változata. Igaz ugyan, hogy az alumínium tartósabb alapanyag, de a műanyag változatnak is megvannak a maga értékei, az ára pedig egyáltalán nem a silány minőségére utal, egyszerűen csak megfizethető kategóriába tartozik. Ráadásul  korszerűsítik őket, így az új típusú műanyag redőnyök már jóval többet tudnak, mint régebbi társaik. Például megemlíthetjük a jobb zárást a redőnylécek között, ami egyaránt növeli a műanyag redőny sötétítő képességeit és a hőszigetelő tulajdonságait.

A műanyag redőnyök használatával több foknak megfelelő meleget lehet megtakarítani. A tartósabb alkatrészeknek köszönhetően a komplett árnyékoló hosszabb ideig tud meghibásodás nélkül működni. Nemcsak a kiváló sötétítés és a tartósság tartoznak az új műanyag redőnyök erényei közé. A hangszigetelő tulajdonságaik is meggyőzőek, ha lehúzva tartjuk őket, akkor kizárhatjuk a zavaró zajokat, tompíthatjuk a kívülről érkező hangokat. A redőnyök sínein található egy kefe bélés, ami korrigálni képes a redőny zavaró zörgését szél vagy vihar közepette. Ez, a régen zavaró tulajdonsága már megszűnt a műanyag redőnynek. A még hangatalabb működéshez a redőnymotorok is hozzájárulnak, amik szinte észrevétlenül engedik le az árnyékolókat, és nem kell a régi típusok robajszerű mozgatását elviselni minden egyes nap. A műanyag redőny sokoldalúságát fokozza, hogy már beépíthető szúnyoghálóval is készül, ami igény szerint mozgatható, tehát bármikor eltüntethető vagy leengedhető.

A műanyag redőnyökből több változatot forgalmazunk, ha érdeklődik termékeink iránt, keressen minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!