Átlátszó térelválasztó harmonikaajtó, két oldalra nyitható

58 000 Ft165 000 Ft

    Reset options
Cikkszám: 003502 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az ár ÁFA-t tartalmaz.

Gyártási határidő 10-12 munkanap.

Rendkívül praktikus megoldás lehet olyan terek elválasztására, ahol a helyiségbe bejutó fényt nem szeretnék elzárni az ajtó beépítésével.

Az átlátszó harmonikaajtóknál a főlamellák készülnek átlátszó anyagból, melynek enyhén kékes árnyalata van. Az összekötő elemek, a sínek, a kezdő és kilincses féllamellák fehér színűek.

A legkisebb szélesség amiben rendelhető 133 cm.Mivel a szélességek egy lamella hozzáadásával növelhetőek, így nem minden ajtónál esik középre az osztás, tehát esetenként az egyik fele egy lamellával szélesebb, mint a másik.

Díjmentes méretre vágás!

A harmonikaajtók szabvány méretekben vásárolhatóak meg, de igény esetén a magasságát leszabjuk Önnek a kívánt méretre. A  megadott szélességi méretek a maximum szélességet jelentik, amit ahová az adott ajtó felszerelhető, de természetesen kisebb szélességű nyílások elzárására is alkalmazható.

A helyes méret kiválasztása:

A szélességi méret esetében válassza ki azt a méretet, amely kiadja a lezárandó nyílást. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztható méretek mindig a maximumot jelentik, amit még az adott ajtóval el lehet takarni.

A magassági szabványok 20 cm-enként emelkednek, tehát azt a méretet válassza, amelyből a megfelelő méret leszabható.

A kiválasztható méretek a szabvány magasságot jelentik. Ha üresen hagyja a mezőt, ahová a pontos magasságot be lehet írni, akkor a kiválasztott méretben postázzuk el.

Felszerelése nagyon egyszerű, néhány csavarral megoldható.

Az általunk forgalmazott ajtók masszív, erős műanyag elemekből, műanyag összekötőkkel készülnek.

Garancia 1 év.

Amennyiben egy méretből több darabot vásárolna, a Kosárba rakom gomb melletti mezőbe írja be a darabszámot.