Akció!

Fehér harmonikaajtó egyedi méretre gyártva

20 175 Ft94 900 Ft

A megvásárolt harmonikaajtó magasságát díjmentesen pontos méretre vágjuk!

    Reset options

Leírás

Az ár ÁFA-t tartalmaz.

Anyaga: műanyag

Díjmentes méretre vágás!

A harmonikaajtók szabvány méretekben vásárolhatóak meg, de igény esetén a magasságát leszabjuk Önnek a kívánt méretre. A  megadott szélességi méretek a maximum szélességet jelentik, amit ahová az adott ajtó felszerelhető, de természetesen kisebb szélességű nyílások elzárására is alkalmazható.

Kérem vegye figyelembe, hogy ha szabnunk kell az ajtót, akkor egyedi méretnek számít, amire nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési garancia.

A helyes méret kiválasztása:

A szélességi méret esetében válassza ki azt a méretet, amely kiadja a lezárandó nyílást. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztható méretek mindig a maximumot jelentik, amit még az adott ajtóval el lehet takarni. Pl: ha egy lezárandó nyílás 92 cm, akkor ne a 90-es ajtót, hanem a 101-es méretet válassza!

A magassági szabványok 20 cm-enként emelkednek, tehát azt a méretet válassza, amelyből a megfelelő méret leszabható.

A kiválasztható méretek a szabvány magasságot jelentik. Ha üresen hagyja a mezőt, ahová a pontos magasságot be lehet írni, akkor a kiválasztott méretben postázzuk el.

Gyártási határidő: a leggyakoribb méreteket raktáron tartjuk és néhány napon belül postázni tudjuk, egyéb ajtók gyártási határideje terheltségünktől függően 1-3 hét

Felszerelése nagyon egyszerű, néhány csavarral megoldható.

Az általunk forgalmazott ajtók masszív, erős műanyag elemekből, műanyag összekötőkkel készülnek.

Garancia 1 év.

Amennyiben egy méretből több darabot vásárolna, a Kosárba rakom gomb melletti mezőbe írja be a darabszámot.