Sötétfa színű harmonikaajtó. A magasságát díjmentesen méretre vágjuk

34 600 Ft119 000 Ft

    Reset options
Cikkszám: 00050219 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az ár ÁFA-t tartalmaz.

Gyártási határidő:  6-10 munkanap

Anyaga: műanyag, olasz alapanyagból készül

Színe: világosfa

Díjmentes méretre vágás!

A harmonikaajtók szabvány méretekben vásárolhatóak meg, de igény esetén a magasságát leszabjuk Önnek a kívánt méretre. A  megadott szélességi méretek a maximum szélességet jelentik, amit ahová az adott ajtó felszerelhető, de természetesen kisebb szélességű nyílások elzárására is alkalmazható. Kérem vegye figyelembe, hogy ha szabnunk kell az ajtót, akkor egyedi méretnek számít, amire nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési garancia.

A helyes méret kiválasztása:

A szélességi méret esetében válassza ki azt a méretet, amely kiadja a lezárandó nyílást. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztható méretek mindig a maximumot jelentik, amit még az adott ajtóval el lehet takarni. A magassági szabványok 20 cm-enként emelkednek, tehát azt a méretet válassza, amelyből a megfelelő méret leszabható. A kiválasztható méretek a szabvány magasságot jelentik. Ha üresen hagyja a mezőt, ahová a pontos magasságot be lehet írni, akkor a kiválasztott szabvány méretben postázzuk el.

Felszerelése nagyon egyszerű, néhány csavarral megoldható. Az általunk forgalmazott ajtók masszív, erős műanyag elemekből, műanyag összekötőkkel készülnek.

Garancia 1 év.

Amennyiben egy méretből több darabot vásárolna, a Kosárba rakom gomb melletti mezőbe írja be a darabszámot.