Kétszárnyú Pliszé szúnyogháló ajtó antracit színű kerettel

55 640 Ft / m²

Egyedi méretre gyártva. 2,8 m² alatti termék darabáras.

Zsinóros pliszé szúnyogháló ajtó, ALUPROF alapanyagból.

A profil alumínium

 

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Zsinóros pliszé szúnyogháló ajtó.

Fontos megjegyzés! Alapvetően a szerelése az ajtótokra illesztve, szemből felcsavarozva történhet. Amennyiben Kávába, oldalról szeretné felszerelni, mindenképpen jelezze ezt megrendeléskor megjegyzésben, mert ebben az esetben kifúrjuk a profilt azokon a pontokon, ahol a csavarozás megtörténhet. A függőleges keretprofilokat nem lehet minden ponton fúrni, mert a zsinórt elvághatja a csavar.

A profil alumínium

A pliszé ajtó nagy felületű nyílások, ajtók szúnyoghálóval történő ellátására használatos, mivel kétszárnyú kivitelben akár 6 m szélességben is jól működik. A háló harmonikaszerűen záródik össze, bárhol megállítható, így kétszárnyú ajtóknál egyszerűen használható az elsődleges szárnyon a napi használatra, és amikor mindkét szárny nyitva van akkor a  teljes felület lefedésére is. Az alsó részen egy 7 mm magas megvezető sín van, ezért nem képez küszöböt.

A termék minimum ára 2,8 m2 mennyiséggel egyezik meg, ettől kisebb méreteknél az ár nem csökken.

A terméket bármilyen egyedi méretre legyártjuk.

Amennyiben a teljes szélesség meghaladja a 280 cm-t, a futárszolgálatos szállítási díj  nőni fog, a pontos árat a méretek elküldése után tudjuk visszaigazolni.

Gyártási határidő 2-4 hét.

Kérem olvassa el figyelmesen a termék leírását, és a felmérési segítséget.

A  szerkezet alumínium. keretprofil vastagsága 20 mm, szélessége 45 mm.

A   kalkulátorba a keret  teljes szélességet és magasságot írja be.

Felmérési segítség:

Felmérésnél ügyeljen arra, hogy a szerkezet alsó megvezetője mindenképpen a padlóra kell, hogy feküdjön. Ez csak egy 7 mm magasságú alumínium profil, így szemből nem lehet rögzíteni ezt az elemet a padlóhoz kell ragasztani. Az ajtó keretprofilja 45 mm szélességű, így ideális esetben a tok nyílásméretéhez  szélességben 9 cm-t hozzáadva szépen mutat a keret, és ebben az esetben a hálóhoz rögzített kilincses tolóprofil kényelmesen megfogható. Ugyanilyen esztétikus, ha egészen a káva külső széléig kiengedjük, de mindenképpen több ponton mérje meg a falkávát, az esetleges fal egyenetlenségek miatt, és a legkisebb méretet vegye alapul. A magasság mérésénél a padlótól kell mérni, és a tokra felül legalább 4-5 cm-t takarjon rá.

Felszerelés:

Az egyedi méretre gyártott termékeknél a megrendelés végösszegének 30 %-a előlegként fizetendő.

Az egyedi méretre gyártott termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, tehát ezt a terméket nem tudjuk visszavenni, sem kicserélni.

További információk

Szín

antracit